Groepen

Stel u bent met 10 of meer personen en u wilt een bezoek brengen aan de Brasserie? Dat is geen probleem! Stuur een mailtje naar boavedewesch@gmail.com of bel +31 628849817. Op die manier kunnen alle details vooraf besproken worden zodat bij aankomst alles vlekkeloos verloopt. 

Ben u als groep ook op zoek naar overnachtingsmogelijkheden? Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg heeft hiervoor verschillende mogelijkheden zoals onderaan deze pagina beschreven. 


Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg

Wij behoren bij de enige camping van de gemeente Voeren; Camping Natuurlijk Limburg. 

Camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg is een rustige camping gelegen in de heuvels van Noorbeek, in het Zuid-Limburgse Mergelland. Doordat de Mergelstreek haar oude kenmerkende landschapswaarden behouden heeft, is ook het habitat voor veel soorten juist intact gebleven. Dit maakt het zuiden van Zuid-Limburg tot een uniek gebied. Niet voor niks werd Noorbeek in 2018 uitgeroepen als eerste icoonlandschap van Nederland! Naast de prachtige natuur bieden de heuvels uiteraard ook een mooie uitdaging voor de sportieve fietsers en motorrijders. Niet voor niks komen vele georganiseerde tochten door het prachtige Noorbeek.