Groepen

Dineren 

Stel u bent met 10 of meer personen en u wilt een bezoek brengen aan de Brasserie? Dat is geen probleem! Ook grote groepen zoals 50 personen kunnen bij ons terecht voor een lunch, borrel of diner. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch. Op die manier kunnen alle details vooraf besproken worden zodat bij aankomst alles vlekkeloos verloopt. 

 

Feest bij Boave de Wesch

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een feest? Kleine feesten. Grote feesten. Voor ieder wat wils. Van avond eten in buffetvorm tot een gezellige feestzaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch.

 

Koffietafels

Behalve voor begrafenissen, kan een koffietafel ook prima dienst doen aan groepen wandelaars of bij een familie reünie met de behoefde aan een eenvoudige lunch. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch.

Wij kunnen koffietafels verzorgen tot 60 personen.

  • Koffie en thee
  • broodjes kaas, achterham en cervelaatworst
  • stuk vlaai

 

 

 

boavedewesch@gmail.com

+31 628849817


Overnachten

 

 Direct naast onze brasserie ligt camping Grensheuvel Natuurlijk Limburg. De camping is het gehele jaar geopend en daarmee een ideale uitvalbasis gedurende ieder jaargetijde. Bent u als groep ook op zoek naar overnachtingsmogelijkheden? De camping biedt dit aan voor mensen met een tent, camper en caravan. Hieronder vindt u een link die u direct doorverwijst naar de webpagina van de camping.

 

Douchen

 

Wilt u zich na een flinke wandeling of fietstocht opfrissen? De camping biedt de mogelijkheid om te kunnen douchen tegen een kleine vergoeding van €3,50 per persoon.