Welkom bij brasserie Boave de Wesch, wij zijn het zusje van “Taverne Haciënda” te Remersdaal, België. Wij hebben onze naam te danken aan de wasplaats onder aan de berg, de Wesch. In deze buurtschap ontspringt de Noor die halverwege het Noordal gelegen is. Ze noemen dit de Sint-Brigidabron. De bron was vroeger een openbare wasplaats en een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten bij het spoelen van de was.

Wij willen weer graag een plek creëren om te ontmoeten en te genieten. Een plek voor jong en oud, met vrienden, familie en vooral elkaar. Waar men kan genieten van een mooi uitzicht over “het Noordal” en “de grensheuvel”. Vanaf ons buitenterras  kan men het Noordal zien en een stukje van de grens met België, de voerstreek. Genieten van heerlijke streekproducten en een hoop gezelligheid. Wij werken graag met verse producten uit onze eigen regio. Zo halen we producten rondom uit de dorpen naast ons gelegen en gaan we ook de grens over om te kunnen profiteren van de Belgische pareltjes.

Wij verwelkomen jullie graag hier en hopen dat jullie net zoals wij van de Limburgse gastvrijheid en bourgondische lekkernijen geniet. Onze quote “Goot aete en géér hie zeen” oftewel “Goed eten en graag hier zijn”.

Groeten team de "Wesch" hendjes